L’alcalde de Sant Vicenç de Montalt renuncia a presentar-se
L’alcalde de Sant Vicenç de Montalt renuncia a presentar-se

L’alcalde de Sant Vicenç crea el seu propi partit polític

Víctor Llasera deixa l’òrbita de Junts i crea ‘Seguim’ amb el que intentarà mantenir la vara d’alcalde

L’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Víctor Llasera, es presentarà a l’alcaldia del municipi al capdavant d’un nou grup independent que porta per nom ‘Seguim’. S’aparta així del tot de l’òrbita de Junts, en el que havia militat. Llasera és alcalde de Sant Vicenç des de l’octubre de 2020  quan el llavors regidor de Junts per Sant Vicenç va substituir Javier Sandoval després de la dimissió d’aquest arran d’unes acusacions d’assetjament. Llasera, de 66 anys, està treballant intensament per elaborar el seu programa i la seva llista electoral, que de moment ja compte amb l’adhesió de Lydia Gerónimo i Sònia Miquel, actualment regidores al consistori santvicentí.

Per l’alcalde de Sant Vicenç, un dels principals motius que l’ha impulsat a presentar-se a les pròximes eleccions,ha estat el fet que de manera repetida els veïns i veïnes s'aturaven pel carrer per animar-lo a presentar-se.”Portem dos anys de govern realitzant una bona gestió que ha estat reconeguda i sense escàndols com passava abans”.En aquest aspecte, Llasera manifesta la seva voluntat de seguir en el camí del diàleg, el bon to i la presentació de propostes que s’estan acabant de perfilar a partir d’aquestes trobades. 

Pel que fa a la resta de l’equip, l’alcalde i candidat ha afegit que està treballant per presentar una llista guanyadora i que reculli el major nombre possible de les diferents sensibilitats que hi ha al municipi.

La gènesi de Seguim

Segons el propi Llasera “Seguims’ha constituït per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes del municipi, promovent una política basada en la democràcia, el pluralisme, l’equitat i la igualtat entre les persones, tot això des d’un prisma català i europeista, fomentant un ús i redistribució proporcional dels béns públics. Per tant, els principis de la dignitat de la persona humana, la justícia i progrés social, són valors fonamentals d’aquest nou grup”, ha dit Llasera.

 

Comentaris (1)

Judas Fa 11 mesos
Otro que quiere chupar del bote,, sin dar un palo al agua,,increíble..

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive