Rial del Bareu. Foto: Ajuntament d'Arenys de Mar
Rial del Bareu. Foto: Ajuntament d'Arenys de Mar

L'ACA canalitzarà el rial del Bareu d'Arenys de Mar

El director de l'Agència Catalana de l'Aigua confirma a l'alcaldessa que canalitzaran aquest rial que recull fortes rierades

L’alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno i la regidora de Medi Ambient, Ona Curto, es van reunir el 2 de novembre passat amb el director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Samuel Reyes, que els va refermar el compromís de l’ACA amb el projecte de canalització del Bareu

Segons va informar l'Ajuntament d'Arenys de Mar, el director de l'ACA els va assegurar que el projecte s’està redactant i està previst tenir-lo finalitzat a inicis del segon trimestre de 2022. Entre Ajuntament i equip redactor ja s’estan mantenint contactes a nivell tècnic. Durant la reunió també es va aprofundir en detalls de la complexitat de de l’obra i com es planteja des de l’ACA el finançament total del projecte. La canalització ha de donar resposta a las características d'un rial que recull, periòdicament, fortes rierades.

La reunió també va sevir per tractat altres temes d’interès arenyenc com ara el projecte de desviament del sistema de clavegueram d’Arenys de Munt cap a la depuradora. Aquest projecte ja l’està redactant el Consell Comarcal. 

La regidoria de Medi Ambient ha impulsat una 'Taula de treball del projecte de Canalització del Bareu de cara a comptar amb la participació del veïnat de l'avinguda de Pau Costa en aquest procés de redacció.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive