Una aula a un centre educatiu de Mataró
Notícies relacionades
Una aula a un centre educatiu de Mataró

Mapa interactiu: portes obertes als centres educatius de Mataró pel curs 2022-23

Consulteu els horaris de les jornades, les adreces i tota la informació necessària de cada escola i institut, de cara a la preinscripció pel curs 2022-23.

Les jornades de portes obertes dels centres educatius ja són aquí. Les escoles i instituts de Mataró ho han preparat tot perquè les famílies puguin visitar les seves instal·lacions i conèixer de primera mà el seu projecte educatiu. Tot plegat, per tenir tota la informació necessària de cara a fer front a una de les decisions més importants que han de prendre per als seus fills i filles; escollir escola d'infantil i primària o centre de secundària. Unes jornades que es poden fer presencialment adaptant-se a les restriccions establertes contra la Covid

Mapa interactiu: cliqueu al plànol per ampliar-lo i navegar-hi, i a les icones o a les fletxes per accedir a la informació de cada un dels centres.

També podeu accedir al mapa en pantalla completa clicant aquí

Navegant pel mapa, podeu localitzar sobre planol tots els centres educatius de la ciutat i consultar tota la informació sobre les jornades de portes obertes que ens han facilitat tant les escoles de primària com els centres de secundària i batxillerat, tant públiques com concertades, així com els centres educatius especials. A cada fitxa també us oferim l'adreça, el telèfon, la pàgina web i tota la informació pràctica i de contacte de cada centre

Cada centre ha tingut una certa llibertat per organitzar les jornades a la seva manera, sense un calendari tan fix com en anys anteriors, i apostant per una barreja de cites presencials i jornades virtuals. Per això val la pena consultar quines són les modalitats i calendaris de cada escola o institut, informació que recollim detalladament en el mapa interactiu. 

Comentaris (2)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive