-
-

Llibres per conèixer la història dels videojocs

Molts d'ells traduïts ja al castellà.

Els videojocs han recorregut una llarga història de fites importants des de la seva concepció original. Han passat diverses dècades i la indústria cada vegada és més conscient de la importància del seu llegat per saber d’on venen i cap van. Per això, hi ha diversos llibres actualment traduïts al castellà molt rellevants per conèixer la història que amaguen els grans moments del videojoc. Són aquests.

La Gran Historia de los videojuegos (Nova). Un repàs complert sobre la història dels videojocs i els seus protagonistes, sobretot centrat en els Estats Units, el mercat més gran i important. Ple d’anècdotes i detalls que van canviar el curs de les coses.

Console Wars (Héroes de Papel). Una de les millors obres sobre videojocs que hi ha actualment. Es basa en la gran batalla durant els anys noranta entre Nintendo i SEGA als Estats Units, amb un toc de novel·la però molt fidedigne al que va passar realment. La perspectiva arrenca des de Sega of America i la seva voluntat d’acabar amb el domini de Nintendo.

Replay: la historia de los videojuegos (Héroes de Papel). Un extens treball d’investigaciói que compta amb entrevistes exclusives i narra la història dels videojocs a través de la seva evolució arreu del món, sense centrar-se només en un mercat complert. El més exhaustiu i complert de tots.

La Historia de Nintendo Volumen 3 (Héroes de Papel). Surt aquesta setmana a la venda el tercer volum que per fi s’endinsa en els primers compassos de Nintendo en el món de les consoles, després d’haver-se dedicat a les cartes i a jocs diversos per a nens.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive