Havaneres de les festes de l´any 2004.
Havaneres de les festes de l´any 2004.

J. Salicrú

Les Santes-Escorxador vol assentar la seva festa popular

La celebració es va recuperar l'any passat després d'una pausa en l'organització

El barri de Les Santes-Escorxador vol assentar la seva festa popular, que va ressorgir l'any passat després de no fer-se l'anterior i haver portat una vida molt oscil·lant. L'associació de veïns ha previst un programa d'actes curt –el que permeten els cinc mil euros de pressupost– però intens que tenyirà de festa la plaça de Can Gassol, que es vol que sigui més que mai el centre neuràlgic de la zona durant aquest cap de setmana. Des de l'associació, la vicepresidenta Dolors Silva apunta que justament una de les voluntats d'enguany és fer participar en la festa els habitants del bloc de color blau que hi ha a la nova plaça. «La música la sentiran igualment, de manera que creiem que es poden animar a participar en els actes», comenta.

L'únic acte nou que tindrà la festa és el ball de Beach Party que tindrà lloc el dissabte dia 26 al vespre, grup al qual s'ha encomanat que faci tot el possible per fer aixecar de la cadira els assistents.

Pel que fa a la cercavila, els participants de la qual encara no estan confirmats, cal dir que la presidirà en Pasqual, el gegant del barri, que representa un treballador de l'antic escorxador. El gegant, fet el 1980 pel desaparegut Nona, s'ha fet vell i necessita reparacions urgents però malgrat això, i al fet que necessita dos portants simultanis, els veïns el faran ballar sigui com sigui. Per arreglar el gegant i estabilitzar la festa, l'associació pretén signar l'any que ve un conveni amb l'Ajuntament per primer cop.

Consulta el programa d'actes de la festa

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive