'Escrit en l'aire', de Gelabert i Novarina
'Escrit en l'aire', de Gelabert i Novarina

capgros.com

Les paraules de Valère Novarina i la dansa de Cesc Gelabert, al Monumental

L’espectacle es nodreix de la unió del món místic de Gelabert amb l’univers filosòfic de Novarina

El Teatre Monumental serà l’escenari, divendres 1, de l’espectacle de dansa “Escrit en l’aire”, una creació de Cesc Gelabert, Valère Novarina i el mataroní Moisès Maicas.

L’espectacle neix de la trobada de dos grans creadors: el coreògraf i ballarí Cesc Gelabert i l’escriptor, pintor i director d’escena Valère Novarina. Aquesta trobada insòlita, propiciada pel director teatral Moisès Maicas, es nodreix de la lectura atenta de diversos textos novarinians, centrats en la figura de l’intèrpret, especialment dels llibres “Carta als actors” (1989), “Per a Louis de Funès” (1989), “Lumière du corps” (2006), “L’envers de l’esprit” (2009) i “La quatrième personne du singulier” (2012), entre altres.

Divendres 1, a les 21h al Teatre Monumental (la Riera, 169). Gratuït amb invitació

La unió del món místic de Gelabert, que dansa sempre ple de paraules, amb l’univers filosòfic de Novarina desemboca en una mena de procés alquímic en què el ballarí dansa la paraula i l’escriptor escriu el moviment. El torrent de paraules de Novarina i alguns dels conceptes que estructuren la seva obra (trou, vide, vague, chair, esprit…) produeixen la combustió necessària que genera la dansa de Gelabert. D’altra banda, la dimensió plàstica de Novarina, tant el seu vessant de pintor com el de dibuixant, acull la proposta coreogràfica de Gelabert i emmarca la confluència de dos artistes que es troben actualment en una etapa de gran maduresa creativa.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive