Eloi Aymerich

Les Fires Joves continuen

La mostra d'entitats juvenils de Mataró ha continuat aquest dissabte amb teatre, tallers, xerrades, esports, música.... i una bona resposta de públic.

Les Fires Joves han continuat al llarg d'aquest dissabte amb múltiples propostes encaminades a abarcar tot tipus de públic. Alguns dels actes a destacar són les xerrades sobre l'emancipació dels joves a càrrec de les JSC, que ha comptat amb la presència d'alguns regidors com Arcadi Vilert o Francesc Melero, o sobre el Pla Hidrològic Nacional i la Plataforma en Defensa de l'Ebre, que organitzava Maulets i s'ha acabat endarrerint més d'una hora i mitja. Els tornejos esportius com el III Torneig Escolar d'Escacs o el II Torneig Fires Joves de Mataró de futbol-3 han tingut una bona participació i han estat de les activitats més concorregudes de la tarda, així com els tallers de maquillatge o joieria. També hi ha hagut actuacions de teatre en la zona del Chill Out.
Les activitats de tarda han deixat pas a les destacades actuacions de la nit, com la de Soma Planet, amb un Francesc Gòmez "Furmi" al saxo que ha sobressortit per la seva qualitat interpretativa. La nit més concorreguda, amb el passeig del Callao ple fins a la bandera, ha continuat amb altres grups locals i ha finalitzat amb l'actuació de Dúmbala Canalla. La festa, amb música mestissa punxada pels discjòqueis de les barres, s'ha allargat fins gairebé les sis del matí. Les Fires Joves agraden, i ningú en volia marxar.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive