Sketching La Riera
Sketching La Riera

capgros.com

La versió artística dels guions de la sèrie ‘La Riera’, a Can Palauet

Es tracta del resultat del que ha anat sorgint en el dia a dia dels rodatges de la sèrie de TV3

Can Palauet inaugura el proper dimecres 29 de juny la nova producció del M|A|C, “Sketching La Riera. Guions il·lustrats”. Aquesta recull il·lustracions d’escenes, personatges i localitzacions realitzades pel guionista de la sèrie de TV3, Toni Rodríguez ‘Deltoro’.

La sèrie de Televisió de Catalunya “La Riera” fa unes quantes temporades que trepitja escenaris i carrers de Mataró per rodar les escenes d’exteriors. No només a la capital del Maresme, sinó també de les poblacions veïnes. Toni Rodríguez és un dels tècnics de l’equip, que aprofita els intervals entre assajos, preses falses, estones de maquillatge o de retocs durant els dies de rodatge per dibuixar llocs, personatges, escenes. I ho fa directament damunt dels guions del capítol rodat, de manera que, després de la immediatesa del dia, ara es converteixen en apunts que evoquen la imatge del capítol pels seguidors de la sèrie.

Dimecres 29, a les 19.30h a Can Palauet (c/ Palau, 32-34), inauguració

‘Deltoro’ no considera aquesta mostra un treball professional ni l’emmarca tampoc en una línia gràfica determinada. Es tracta del resultat del que ha anat sorgint en el dia a dia dels rodatges de la sèrie de TV3 i en el temps que, entre seqüència i seqüència, quedava mentre esperava que arribessin actors o que el set de rodatge estigués a punt. Alguns esbossos els ha acabat de fer o acolorir a la furgoneta durant els trasllats d’un set a un altre o de tornada a St. Joan Despí. Tots ells són dibuixos ràpids que no pretenen excel·lir tècnicament, sinó que busquen explicar una situació, un espai o un estat d’ànim.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive