16 maremar
16 maremar

La temporada del Monumental convoca alguns dels grans èxits teatrals de l’any

Un total de sis espectacles amb noms com Pere Arquillué, Joel Joan o Dagoll Dagom

La temporada estable de teatre i dansa del Monumental convoca per aquest hivern i primavera de 2019 alguns dels grans èxits teatrals del curs. La programació, que arrencarà el 26 de gener i s’acabarà l’1 de maig, compta amb un total de sis espectacles amb noms de la talla de Pere Arquillué o Ramon Madaula, i companyies com Dagoll Dagom. La dansa, de nou, tornarà a comptar amb protagonisme.

Oskara – 26 de gener

Guanyador de tres premis Max i creat per dues companyies que han rebut el Premi Nacional de Dansa: Kukai Dantza que s’aferra a les arrels més populars de la dansa, i La Veronal, que mira cap a les avantguardes. 

“Raphaëlle” – 9 de febrer

Una producció del Grec Festival de Barcelona 2018. Pren forma de teatre documental i la protagonitza una dona transexual per parlar sobre un món en transformació.

“Maremar” – 23 de febrer

Una de les companyies catalanes més populars de les darreres dècades, Dagoll Dagom, porten a Mataró la tragèdia dels refugiats. Un colpidor musical amb cançons composades per Lluís Llach

“El preu” – 2 de març

Sívlia Munt dirigeix un drama intimista firmat pel gran Arthur Miller i amb un repartiment de luxe. Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom. Una obra intensa i reflexiva

“Mundo Obrero” – 7 d’abril

Una cita que arriba directament del teatre madrileny, amb alguns dels grans noms de l’escena a la capital espanyola, Alberto San Juan i Santiago Auserón. Es presenta com una “comèdia marxista”

“Scape Room” – 1 de maig

La temporada de teatre del Monumental es tanca amb aquesta comèdia de Joel Joan i Héctor Claramunt. L’obra planteja una situació amb quatre amics, un escape room i un cadàver.


Cicle ‘Fet a Mataró’

En paral·lel, Can Gassol tornarà a espectacles creats en aquest espai i també assajos oberts de muntatges que aviat veuran la llum. La temporada actual oferirà 7 espectacles de diferent format i disciplines fins a l’1 de juliol. Entre els protagonistes hi figuren Guillem Albà i el seu no u espectacle ‘Calma’, el circ de la companyia Voël o el projecte ‘Gravetat, que uneix l’Aula de Teatre i l’Escola Municipal de Música en forma d’espectacle interdisciplinari. A Can Gassol també s’escenificarà el resultat del Taller de dramatúrgia Moisès Maicas, “No morim, ens maten”.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive