Eloi Aymerich

La primera jornada de la Garrinada 2003 es converteix en un èxit de qualitat i de públic

La Garrinada, festival paral·lel a la Festa Major de Sant Domingo que organitza un col·lectiu de joves d'Argentona amb el suport de l'Ajuntament del poble, ha començat aquest passat dilluns amb participació, qualitat d'espectacles i força canya.

Durant tota la tarda, diferents activitats han omplert l'escola Bernat de Riudemeia, seu on es desenvolupen la major part de les accions de la Garrinada 2003. Les activitats esportives han estat les protagonistes; futbol 3x3, bàsquet, skate, una exhibició dels crazy jumpers...
A la nit, i passats pocs minuts de dos quarts de dotze, un cop acabats els focs, el grup de percussió Sambé do timbalé han amenitzat una cercavila des del camp de futbol fins a l'escola, on un cop tothom ha arribat, han començat els concerts. Omelé i la Carrau han estat els encarregats de la música en viu, mentres al Poliesportiu del poble s'esdevenia una Garridance Non-Stop, sis hores ininterrompudes de música electrònica.
Omelé, format per músics del Vallès i el Maresme, han sorprès amb una combinació mestissa, que abarcava des del son cubà a la rumba flamenca. A destacar els vents i la percussió. Mica en mica, el grup ha animat a un públic que ha anat omplint el recinte i es preparava per l'espectacle de La Carrau. Aquests catalans són un dels grups que estan revitalitzant la música tradicional catalana. La seva visió de la música popular els fa manipular i capgirar tot allò que els fa moure i ballar, amb una instrumentació que inclou elements moderns (bateria, baix, guitarra eléctrica...) i tradicionals (violí, llaüt, acordió...). El grup de neofolk no va aconseguir, però, malgrat les expectatives, aixecar gaire eufòria en un públic, que tot i ser nombrós, es ressentia d'acabar de començar la Garrinada.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive