Elisa Schaar
Elisa Schaar

capgros.com

La pintura abstracta d’Elisa Schaar pren l’Espai Capgròs

Schaar és especialista en els acrílics sobre tela, utilitzant eines com l’espàtula o les paletes

Nascuda a Aquisgrà (Alemanya), Elisa Schaar viu a Caldes d’Estrac des de l’any 2006. L’artista ha aconseguit fer de la pintura el seu estil de vida, la seva via d’expressió personal. Durant gran part de la seva trajectòria l’art es va mantenir en segon pla, fins que va decidir que havia de prendre tot el protagonisme. La decisió de dedicar-se plenament a la pintura està donant els seus fruits. Schaar acumula un extens currículum expositiu que ampliarà des del proper 1 de setembre amb una mostra a l’Espai Capgròs.

Dijous 1, a les 19.30h a l’Espai Capgròs (c/ St. Benet, 16-18), inauguració

Schaar és especialista en els acrílics sobre tela, utilitzant eines com l’espàtula o les paletes. Els seus quadres desenvolupen un diàleg entre colors, figures i estructures. Obres de caire abstracte amb una dinàmica interna molt pronunciada, que van més enllà de l’art figuratiu, de les paraules i les imatges concretes. Quelcom que es veu pronunciat en aquesta exposició a l’Espai Capgròs, basada en la sèrie “Huellas volátiles”. Un seguit de quadres caracteritzats per la lleugeresa, els moments efímers, la màgia i la fugacitat. Obres on la subtilesa i la vigorositat, conceptes aparentment antagònics, aconsegueixen donar-se la mà.

“Pinto allò que puc sentir a la pell i el que arriba a l’ànima, i això només ho puc expressar de forma abstracta”, explica l’artista alemanya afincada al Maresme, que considera que un quadre és “com una composició musical, que provoca associacions i estats d’ànim, que evoca percepcions i records”. Una percepció que depèn sempre de cada espectador, que ho viu com experiència individual i diferent a la de la resta. “Una pintura és una oferta, una invitació, una creació fora del món de les paraules”, resol Schaar. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive