"Dansa d'agost"
"Dansa d'agost"

capgros.com

La Irlanda rural del 1936 al Monumental, amb ‘Dansa d’agost’

Ferran Utzet dirigeix el text de Brian Friel que descriu la vida de cinc germanes solteres d’entre trenta i quaranta anys que viuen juntes al poblet irlandès de Bally Beg

La temporada estable de Teatre Monumental segueix amb el seu programa, amb la representació, el dissabte 8 a la nit de l’obra ‘Dansa d’agost’. Ferran Utzet dirigeix el text de Brian Friel que descriu amb tendresa i nostàlgia la vida de cinc germanes solteres d’entre trenta i quaranta anys que viuen juntes al petit poblet de Bally Beg, a la Irlanda de 1936. 

Dissabte 8, a les 21h al Teatre Monumental (la Riera, 169). Preu: 24/19 €

De les cinc germanes Mundy, l’única que treballa fora de la casa familiar és la més gran, la Kate, que fa de mestra de l’escola de la parròquia. L’Agnes treballa des de casa cosint guants, i la Rose, que té una lleu disminució psíquica, l’ajuda. La Maggie i la Chris són mestresses de casa. Les cinc són solteres, però la més petita, la Chris, té un fill de cinc anys, en Michael, amb en Gerry Evans, un encantador rodamón. En Gerry mai s’ha ocupat del seu fill, i són la mare i les seves germanes les qui s’han encarregat d’educar-lo. L’obra, dividida en dos actes, està ubicada a l’agost de 1936, i és el propi Michael qui explica al públic, molts anys després, els records que conserva d’aquella època.

Xerrada amb els actors
Dues hores abans de la representació, a les 19h, l’Aula de Teatre acollirà una xerrada amb Clara de Ramon, Albert Triola i Montse Vellvehí, actors mataronins de “Dansa d’Agost” on parlaran de la Irlanda rural descrita per Friel i els personatges.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive