Un exemple de la peculiar arquitectura de Rocafonda
Un exemple de la peculiar arquitectura de Rocafonda

capgros.com

L’Open Puig i Cadafalch redescobreix el paisatge urbà de Rocafonda

Es convida els ciutadans a visitar aquest sector de la capital del Maresme per desvetllar-los les joies ocultes rocafondines, des dels models d’habitatge innovadors que s’hi van impulsar fins a les cooperatives

L’Open Puig i Cadafalch, una iniciativa que convida els mataronins a redescobrir l’arquitectura de la ciutat, centrarà la seva 9a edició de forma monogràfica en Rocafonda. Es convida els ciutadans a visitar aquest sector de la capital del Maresme per desvetllar-los les joies ocultes rocafondines, des dels models d’habitatge innovadors que s’hi van impulsar fins a les cooperatives, la ciutat Jardí o la reconversió d’antigues infraestructures en nous eixos cívics i paisatgístics.

En concret, durant el cap de setmana del 16 i 17 de novembre es proposen dos itineraris. El primer, dissabte –amb sortida des de l’avinguda Amèrica cantonada amb passeig Cabanellas– dedicat als eixos i actius de Rocafonda (inclou espais com l’avinguda Amèrica, Grup de l’Esperança, Bloc de la Cooperativa d’habitatges o Can Noè, entre d’altres) i l’altre, diumenge, al Patrimoni Històric del barri, –amb sortida des de l’entrada nord del Cementiri dels Caputxins–  (inclou el cementiri, el Molí de Dalt i Ciutat Jardí). Les activitats són gratuïtes amb una durada de 3 hora i mitja, i cal inscriure’s prèviament (fins al 15 de novembre) a l’adreça urbanisme@ajmataro.cat. L’aforament és limitat.

Les cites

Dissabte - 16

  • De 10 a 13.30h: Visita audioguiada Eixos i actius de Rocafonda. Des de l’avinguda d’Amèrica, cantonada amb el passeig d’Antoni Martí Cabanellas.

Diumenge - 17

  • De 10 a 13.30h: Visita audioguiada Patrimoni històric. Des de l’entrada nord del Cementiri dels Caputxins.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive