Intervenció ràpida i efectiva
Notícies relacionades
Intervenció ràpida i efectiva

L’efectivitat del làser per les cataractes

La intervenció per solucionar les cataractes és indolora i ràpida

La visió borrosa d’un o dels dos ulls pot indicar que patim cataractes. La pèrdua de nitidesa de la visió, patir fotofòbia que impedeix veure correctament i canvis de graduació molt evidents en poc temps, són alguns dels primers símptomes de les cataractes. 

Al principi les cataractes són molt petites i gairebé no alteren la visió però amb el temps es va agreujant fins que el pacient veu molt borrós. 
Es desenvolupa normalment a causa de l’envelliment però també pot ser per altres motius com l’herència genètica, diabetis, traumatismes oculars, etc. La cataracta és el procés natural de l’envelliment del cristal•lí de l’ull que va perdent la transparència amb el pas dels anys. És una qüestió molt molestosa que ens impedeix veure amb claredat i per tant seguir fent algunes activitats quotidianes. Però afortunadament amb l’avenç de la tecnologia tenim solucions per aquests tipus de problemes oculars. En aquest cas el làser és el mètode més efectiu. 

Sempre ha de ser un metge especialista el que analitzi cada cas i recomanarà el tractament que s’ajusti a cada pacient.Actualment existeix un làser de molta precisió per tractar les cataractes i la presbícia, el conegut com a làser Catalys. El tractament és molt ràpid, dura menys de cinc minuts i es fa amb un làser, sense la necessitat de realitzar cap cirurgia amb bisturí. És una tècnica no invasiva i segura. El pacient no ha de patir en cap moment. 

La intervenció amb làser no fa mal. Es pot notar una lleugera incomoditat per la situació però és molt breu, ja que la intervenció és molt curta. La nova tecnologia garanteix molt bons resultats amb una tècnica que es fa en qüestió de pocs minuts. Com que la intervenció és mínimament invasiva la cura és ràpida. A més a més, les millores tècniques fan que actualment la qualitat de la visió dels pacients amb cataractes sigui molt bona poc després d’operar-se. Suposa un augment de la qualitat de vida important. 

  •  Els primers símptomes se solen manifestar a partir dels 45 anys amb l’envelliment del cristal·lí dels ulls
  •  La visió borrosa i la dificultat per realitzar activitats quotidianes a conseqüència de la vista poden indicar que es pateix cataractes
  •  És important consultar un especialista que determinarà el tractament més adequat pel pacient, com és el cas del làser Catalys

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive