-
-

capgros.com

L’Ateneu exhibeix el seguici festiu del Carnaval de Solsona

Les diferents figures que el conformen, prop d’una vintena entre gegants, nans i altres personatges, tots ells de caràcter satíric i caricaturesc

El Ball de Diables de Mataró ha pres per costum convidar colles i seguicis festius d’arreu de Catalunya al seu acte més emblemàtic, L’Encesa de Les Santes. Enguany portarà a Mataró un dels seguicis més importants del país, el del Carnaval de Solsona. Les diferents figures que el conformen, prop d’una vintena entre gegants, nans i altres personatges, tots ells de caràcter satíric i caricaturesc, seran el dia 23 de juliol a l’Encesa i des d’aquest divendres, dia 8, es podran veure exposades a l’Ateneu.

Del 8 al 28 de juliol, a l’Ateneu de la Fundació Iluro (la Riera, 92)

Considerat Festa d’interès turístic nacional des de fa gairebé 40 anys, el Carnaval de Solsona és un dels principals carnestoltes del país. El seguici festiu que es podrà veure a Mataró així ho demostra, amb figures com Els Gegants Bojos, la Draca i en Tòfol, el Xut i la Vaqueta, el Compte de l’Assaltu, el Pep dels Oriols i l’Olímpic i Els Nans. Totes elles surten en cercavila amb una banda de música, que també serà present a Mataró el dia 23 de juliol. L’Encesa seguirà el seu esquema ja tradicional.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive