-
-

capgros.com

L’Ateneu de la Fundació Iluro segueix el traç de Beth Fornas

La sala d'exposicions de la Fundació Iluro inaugura “Seguint el traç”, una nova aproximació al treball realitzat per Beth Fornas.

El treball de l’artista, presentat en un continu de fites, d’inquietuds, transmuta a “Seguint el traç”. L’exposició, que s'inaugura el dijous 19 a les 19.30h a l'Ateneu, materialitza una nova aventura, apropant, a més de diverses obres inèdites, un ventall molt complet de la seva producció, successions d’experimentacions, de temptejos i de reptes.

La mostra agrupa tots els vessants de la creativitat i del treball de Fornas. Un conjunt d’obres escultòriques creades des dels anys 90 fins avui, comparteix espai amb mostres gràfiques, temptejos, proves i dibuixos preparatoris.

És, doncs, una mostra que presenta el treball fruit de la curiositat i de la versatilitat creatives de l’artista, bastida sobre l’eix continu de les diferents etapes: l’exploració de formats i de tècniques buscant la llibertat d’interpretar, la recomposició del món fruit del pensament i la percepció d’allò viscut. Una mirada panoràmica, una visió general que dóna peu a un nou pas endavant.

L’exposició de Beth Fornas es podrà visitar fins al diumenge 26 de juny a l’Ateneu de la Fundació Iluro en el seu horari habitual.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive