Un exemple de les experiències que generen a Kitah & Pon.
Un exemple de les experiències que generen a Kitah & Pon.

Salva

Kitah & Pon, lloguer de tipis i tendes de campanya per esdeveniments

Kitah & Pon és una nova proposta que permet personalitzar els esdeveniments amb decoracions úniques en forma de tipis i tendes de campanya

Kitah & Pon és una nova clau de volta al món del disseny i organització d’esdeveniments i de bodes. Lola Comas va decidir emprendre aquest projecte quan a l’estiu passat, es casava i no trobava un servei de lloguer de tipis i tendes de campanya personalitzades com les que havia vist als Estats Units. “Ho volia per la meva boda, i amb la meva parella vam pensar que potser hi havia un forat en el mercat i vam animar-nos a muntar el negoci a partir de la necessitat que teníem pel noste casament”. Així neix Kitah & Pon, que ofereix als nuvis que decideixen casar-se a tot tipus de llocs com masies rurals, al mig de la natura, etc. la possibilitat de crear tipis personalitzats on es poden quedar a dormir i allargar la festa d’aquesta manera. Una experiència nova tant per ells com pels convidats. 

Tot i que les bodes són el principal reclam, també treballen per a tot tipus d’esdeveniments. Tenen contactes amb gent del sector i experiència dilatada en el món del disseny i l’interiorisme, fets diferencials amb tot tipus d’espais disponibles: beauty corner, tipi photocall, chillout, sweet tipi amb dolços per menjar, tipi pels nuvis, infantil i molts d’altres que permeten crear petits espais diferents i únics en un mateix esdeveniment.

Després d’assistir a algunes sessions informatives del TecnoCampus, van fer la petició per tenir un tutor propi que els ajudés i aconsellés en l’arrencada del projecte: “Ens van anar guiant, ens van donar consells sobre temes fiscals, detalls de l’empresa i tot el referent a diversos tràmits”, expliquen des de Kitah & Pon.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive