-
-

Kingdom Hearts 3: punt i final a la fantasia de Disney

Surt a finals de mes per Xbox One i Playstation 4.

Han passat deu anys des que Square Enix va publicar a Playstation 2 el joc Kingdom Hearts II. Es tractava de la seqüel·la d’una primera entrega impactant: es barrejava una estètica digne de Final Fantasy amb els móns de Disney, on uns protagonistes havien de salvar el món de la llum mentre visitaven universos de les pel·lícules de la factoria de Mickey Mouse. 

Durant aquesta darrera dècada han anat sortint noves entregues en multitud de dispositius, inclosos mòbils, però els usuaris esperaven la tercera iteració numerada com a tancament d’una trama que s’ha anat complicant en excés.
Però el més important, i el que crida l’atenció, és el ‘crossover’ entre pares de sagues com Final Fantasy amb el món de Disney, que arribarà a cotes mai vistes en aquest Kingdom Hearts 3. El joc surt a la venda el 29 de gener en Playstation 4 i Xbox One, i estan confirmats els universos on Sora, el principal protagonista, haurà de visitar per poder salvar a la llum de la foscor absoluta.

L’Olimp de la pel·lícula Hércules, la  ciutat de San Fransokyo de l’espectacular Big Hero 6 o la capsa de joguines de l’obra mestra Toy Story són alguns dels reclams, com també ho són el món de Frozen, L’univers de la princesa Rapunzel o inclús Piratas del Caribe. A tot això se li afegeix Monstrópolis, personatges d’altres entregues com Ralph de Rompe Ralph i icones com Mickey Mouse,  Goofy o Donald.
Amb una jugabilitat senzilla i gràfics dignes de Pixar, Kingdom Hearts 3 és un joc molt esperat per petits... I grans.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive