-
-

Jose Soler / laMalla.net

Jose Corbacho i Juan Cruz retraten l'assetjament escolar

Jose Corbacho i Juan Cruz no deixen L'Hospitalet. El segon film del tàndem, després de l'aclamada Tapas, torna a la seva ciutat per parlar-nos d'un tema tan quotidià com preocupant : l'assetjament escolar. Però no només d'això. El bullyng i les seves conseqüències en primer terme, la competitivitat social i les pressions en segon lloc i les pors davant el que està per sobre teu conformen els punts d'atenció d'aquesta Cobardes.

La pel·lícula agafa la història de Gaby (Eduardo Garé) com a punta d'un iceberg gens compassiu amb les relacions socials que ens ha tocat viure. El noi té molta por d'anar a l'institut perquè un grup de nois li fan la vida impossible. El cap d'aquesta colla de matons adolescents és Guille (Eduardo Espinilla), un jove que viu atemorit davant la possibilitat de defraudar el seu pare. Però les pors no només són cosa dels nens, els pares també en tenen. Els pare de Gaby (Antonio de la Torre) té por de perdre la seva feina i Merche (Elvira Mínguez), la seva mare, té por que la família s'ensorri. Guillermo (Lluís Homar), pare de Guille, té por del poder que l'envolta i a la seva dona (Paz Padilla) li fa por no conèixer el seu fill.

La mirada fresca i quotidiana, amb un llenguatge proper i càlid, són les armes que com l'anterior Tapas fan que aquest film sigui una de les apostes més destacades d'aquesta setmana. Històries petites, del dia a dia, arrelades a la realitat i que parlen d'incomunicació i desesperança.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive