Joan Salicrú

Joan Pera afirma que el Monumental és un dels pitjors teatres de Catalunya

L'actor mataroní defensa en una entrevista al portal diarimataro.com que el Teatre Monumental no reuneix les condicions per ser el gran teatre que la ciutat necessita.

"He voltat per tot el país i Mataró és la ciutat de Catalunya amb un teatre en pitjors condicions. Cal un espai on representar les obres del Teatre Nacional i del Lliure, però també un espai on la gent de Mataró pugui expressar-se". Així de clar parla Joan Pera en una entrevista concedida a diarimataro.com en ser preguntat sobre la qualitat de les infraestructures teatrals a la ciutat.
En la mateixa entrevista, l'actor mataroní exposa la necessitat de que existeixin espais per expressar-se: "No pot ser que un noi vulgui fer teatre a Mataró i li facin fer un càsting. Tothom s'ha de poder expressar independentment de les seves qualitats. Necessitem espais oberts". En aquest sentit Pera explica que en un dels feus teatrals més vius de la ciutat, la Sala Cabañes, per a fer-hi una obra cal demanar-ho amb tres anys d'antelació.

Respecte a la programació teatral que s'ofereix a la ciutat, l'actor en fa una crítica velada: "L'ajuntament sempre queda més bé en els rànquings portant al Monumental deu vegades el Teatre Lliure, sobretot si és Shakespeare, que portant La estraña pareja ".

Pera es troba actualment representant la seva tercera obra amb Paco Morán –Mamaaá!!!, que vindrà a Mataró per la Festa Major de les Santes– i locutant el programa Partint Peras amb el seu fill Roger Pera.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive