-
-

AMIC

Guanyar lluminositat a la casa

Recomanacions bàsiques.

Per repartir la llum que arriba a casa, els millors aliats són els tons clars, que reflecteixen la llum i ajuden a fer que es reparteixi per tot arreu. Podeu escollir entre tons crus, pastels, beixos i en general qualsevol color clar. Si opteu pel blanc, aconseguireu un efecte únic de lluminositat i frescor afegint-hi unes gotetes de blau a la pintura.

Tingueu cura de seguir una mateixa base de tons neutres, no tan sols per a les parets, sinó també per a les tapisseries, terra, cortines, etc. Si introduïu estors o cortines una mica més foscos, aconseguireu crear més fondària visual. Un altre dels trucs que propicien que la lluminositat augmenti és l’ús de miralls. Gràcies als seus reflexos podeu multiplicar la quantitat de llum, tant si és artificial com natural. A més, aconseguireu un altre efecte visual, gràcies a la fondària del reflex, que sembla duplicar l’habitació.
Pel que fa a la il·luminació artificial, eviteu un únic focus de llum i substituïu-lo per diversos d’intensitats diferents. Dirigiu la llum cap al sostre per augmentar la fondària visual. N’hi ha de diversos tipus, des de la coneguda llum blanca, fins a focus per omplir els racons amb una llum més ambiental.

La llum indirecta
El fet d’utilitzar la il·luminació correctament pot aconseguir que doneu un aspecte diferent i sorprenent als espais de casa vostra. El millor és fer ús de la llum natural i evitar que es produeixin ombres, però si això no és possible, aleshores podeu optar per la llum indirecta.La llum indirecta és la forma d’il·luminació que està més de moda actualment per als estils de decoració moderns: no crea ombres i entre els seus beneficis destaca que aquest tipus de llum cansa menys la vista.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive