Imatge de 'La Rambla de les floristes', un clàssic de Josep Maria de Sagarra.
Imatge de 'La Rambla de les floristes', un clàssic de Josep Maria de Sagarra.

Grans noms de l'escena catalana se citen a la temporada del teatre Monumental

Josep Maria Pou, Mario Gas, Míriam Iscla, Jordi Casanovas, protagonistes a l'hivern i primavera a Mataró

La temporada teatral d'hivern i primavera a Mataró tornarà a convocar grans noms de l'escena catalana. Josep Maria Pou, Mario Gas, Míriam Iscla, Jordi Casanovas, Pep Pla, Rosa Boladeras i Marc Rosich són alguns dels que trepitjaran l'escenari del teatre Monumental entre el 25 de març i el 3 de maig. 

'La Rambla de les floristes', un clàssic de Josep Maria de Sagarra, obrirà la temporada el dia 25 de gener. Jordi Prat i Coll dirigeix aquest muntatge ambientat oc abans de la revolució de la Gloriosa de 1868, que retrata l'efervescència de l'artèria del casc antic barceloní. L'obra es va estrenar el març de 1935, mesos després que Lluís Companys proclamés l'Estat català. Aquesta nova versió s'ha pogut veure al TNC abans d'arribar al Monumental

La segona cita serà el 9 de febrer amb 'Abans que es faci fosc, un muntatge dirigit per Pep Pla i interpretat per Míriam Iscla em forma de poderós monòleg on la protagonista és una astrònoma que s'està quedant cega. Un autèntic viatge sideral i íntim. El mateix mes de febrer, el dia 29, serà el torn de 'Jauría', de Jordi Casanovas, un dels noms més interessants de la dramatúrgia catalana actual. Es tracta d'una ficció, amb forma de teatre documental, entorn del judici de La Manada, construït a partir de fragments de les declaracions dels acusats i la denunciant.

La dansa no faltarà a la cita amb la temporada d'arts escèniques. En aquesta ocasió arribarà a Mataró de la mà de la companyaia Aracaladanza, que aposta per acostar la dansa a públics de totes les edats. A l'obra 'Play' s'inspira en l’activitat que més caracteritza la infantesa: el joc.

Finalment, el dia 3 d’abril els espectados mataronins “Viejo amigo Cicerón”, un viatge fascinant per la història i la personalitat del cèlebre orador romà, dirigida  per Mario Gas. L’obra se centra en la figura de Marc Tul·li Ciceró, , a qui interpreta Josep Maria Pou, i que personifica la integritat moral de qui manté la coherència de les seves conviccions polítiques en les circumstàncies més adverses.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive