Una edició anterior de la Fira de l'Arbre
Una edició anterior de la Fira de l'Arbre

La Fira de l'Arbre comptarà amb nous organitzadors

L'associació Sempervirens assumeix l'organització del veterà esdeveniment mataroní, que fins ara duia a terme l'Associació d'Amics de les Plantes, Animals i Jardins

La Fira de l'Arbre, un dels esdeveniments més veterans de la ciutat, comptarà amb nous organitzadors. A partir d'aquest 2020 aquesta tasca l'assumirà l’Associació Sempervirens, prenent el relleu de l’Associació d’Amics de les Plantes, Animals i Jardins del Maresme. Aquests últims havien promogut l'esdeveniment dedicat a la jardineria i la natura des de l'any 1979, convertint-lo en un referent de país pel que fa a expositors i nombre de visitants.

L'associació deixa d'organitzar-ho per falta de relleu generacional en la pròpia entitat. L'associació ho va comunicat a l'Ajuntament ja que entenien que aquesta manca de relleu dificultava garantir una bona continuïtat de la fira. L'Associació Sempervirens, de nova creació, ha nascut amb la voluntat de prendre aquest relleu i donar un nou enfocament a la Fira, mantenint-ne els seus trets característics i alhora promocionant activitats dirigides a una millor gestió del medi ambient i els seus recursos.

La Fira de l’Arbre i la Natura se celebra a Mataró des de l’any 1979 i ofereix tota classe de productes relacionats amb la floricultura i l’agricultura, que es complementen amb expositors d’artesania i d’alimentació. En l’edició de 2019 va aplegar 180 expositors i va rebre la visita de prop de 80.000 persones. La propera edició de la Fira de l’Arbre i el Medi Ambient tindrà lloc el 7 i 8 de març al Parc Central i ja incorporarà algunes novetats derivades del canvi d’organització.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive