Un partit del CN Mataró.  Foto: R.Gallofré
Un partit del CN Mataró. Foto: R.Gallofré

Vuit de vuit pel CN Mataró

El conjunt de Marina Zablith també supera el Rubí i segueix líder (9-17)

Vuit partits, vuit victòries. El Centre Natació Mataró continua el seu passeig triomfal a les diferents piscines de la lliga. Aquesta vegada, les mataronines es van desfer del Rubí que, com a mínim, va plantar cara durant el primer quart.

El Mataró guanyava per la mínima, 3 a 4, al final del primer parcial. A partir de llavors, però, el Rubí no va poder mantenir el ritme golejador de l’equip maresmenc (4-8 al descans). Ja a la segona meitat, el CNM va trencar el partit de manera definitiva i va ampliar l’avantatge fins el 9 a 17 final.

Anni Espar, 5 gols, i Helena Lloret, que en va marcar 4, van ser les jugadores mataronines més inspirades de cara porteria contrària. Anna Gual i Brigitta Games en van marcar 2 cadascuna d’elles i van sumar recursos a la formidable bateria ofensiva del líder sòlid de la lliga.