-
-

Victòria sorprenent de L’ UEC LG Mataró al derbi contra el Premià de Dalt

Les mataronines van superar un rivall a priori superior.

El Derbi maresmenc de la primera divisió estatal de voleibol va tenir un desenllaç sorprenent. El Mataró, a la cua de la classificació i molt necessitat de punts i de mostrar el nivell de joc necessari per la categoria, va fer el millor partit de la temporada contra el Premià de Dalt.

Les noies d’Agustín Correa van sortir motivadíssimes i amb ganes de demostrar que encara tenen moltes coses a dir a la categoria.

Un primer set molt ajustat, però amb el Mataró sempre per davant en el marcador, va ser clar per al desenllaç de la resta del partit. En un final molt igualat les locals van saber estar a l’alçada i van cometre poquíssims errors. Al final 25-23 i el Mataró que s’avançava en el marcador.

La pèrdua del primer set va afectar molt a les visitants, que en cap moment van poder organitzar el seu joc amb comoditat, la defensa del Mataró i els atacs, principalment per zona quatre, de l’equip local feien molt de mal a un equip sorprès pel joc del rival que tenia al davant. En el segon set, l’UEC LG Mataró va guanyar per un clar 25 a 20.

El tercer set no va tenir cap història, les locals molt animades pel marcador i pel joc, atacaven una i altra vegada sense cap oposició de les rivals. Al final, un contundent 25-16 que deixa al Mataró, fora de la última plaça i empatat a punts amb equips que ja estan fora de la zona de descens.

El proper partit, a la pista del Bordils, última jornada de la primera volta, és un partit clau , en cas de victòria les mataronines acabarien fora del descens i encararien amb molt d’optimisme la segona part del campionat.