Marc Mayola

Victòria històrica del CN Mataró El Tot

L'equip de waterpolo femení guanya en el seu debut a la màxima categoria

Primer partit i primera victòria del CN Mataró El Tot a la Divisió d'Honor de waterpolo femení. Les mataronines van guanyar a la piscina del Rubí (10-11) en un partit molt emocionant que no es va decidir fins la darrera possessió.

Un primer parcial molt bo (1-4) sorprenia el Rubí i encarrilava el partit pel CN Mataró, però les exclusions d'Erika Reyes, al segon quart, i Míriam Abril, al tercer període, va complicar molt les coses a les visitants. El Rubí va remuntar per començar el quart definitiu amb un gol d'avantatge (9-8). A set minuts pel final, el conjunt local encara dominava per un gol i semblava tenir el partit a les seves mans amb una Eva Rodríguez excepcional.

En aquest punt, però, van aparèixer el efectes de la gran actuació de la banqueta mataronina. L'entrenador, Vicenç Tarrés, va saber moure a la perfecció les seves peces i l'equip va arribar al tram final del partit en plenes facultats físiques per donar el tomb definitiu al marcador. El darrer parcial (1-3) va enllestir una victòria històrica pel CN Mataró.