Aida Soriano Fiérrez

Victòria del femení del Platges de Mataró a Sant Adrià

Les unionistes van derrotar el segon classificat en un matx que es va decidir en els últims segons per un sol punt de diferència

El sènior femení del Platges de Mataró segueix intractable. L’últim en comprovar-ho va ser el Femení Sant Adrià ‘B’ que va veure com les unionistes s’enduien la victòria per 55-56 en els últims tres segons de partit gràcies a la cistella de Laura Argemí. Dissabte passat, dia 22, la dotzena jornada de Copa Catalunya oferia un interessant duel entre el Platges de Mataró, setè classificat, i el Femení Sant Adrià ‘B’, segon. Les primeres venien d’encadenar quatre victòries consecutives i buscaven la cinquena per acabar l’any reafirmat el seu bon moment i col·locar-se entre les millors. Mentre que les locals volien fer el propi per no abandonar la segona posició. Però dissabte, només un dels dos conjunts va aconseguir el seu objectiu, i aquest va ser el dirigit per Joan González.

Les de la capital del Maresme van anar per davant durant tot l’encontre i al descans guanyaven de cinc punts. En la represa, el Sant Adrià va retallar diferències i a falta de menys d’un minut pel final del matx les de Sant Adrià de Besòs van posar-se per sobre a l’electrònic. Llavors, les unionistes, que segons afirmava el seu tècnic a la conclusió, no van fer un gran partit, però sí van treballar molt intensament, no s’ho van pensar dos cops, van anar a per la victòria, i a falta de tres segons i dues dècimes Laura Argemí va entrar a cistella i va convertir en una realitat el setè triomf de la temporada. Un triomf, el cinquè consecutiu, que permet el Platges de Mataró situar-se cinquè a la classificació i amb el que les mataronines acomiaden l’any 2007.

Al final del partit, Joan González, l’entrenador unionista, es mostrava feliç i il·lusionat, tot afirmant que les seves noies en guanyar el Sant Adrià havien fet un salt de qualitat. Tanmateix, el míster del Platges de Mataró apuntava que la Copa Catalunya és una competició molt complicada en la que no val badar i que l’equip no ha de mirar on pot arribar, sinó simplement treballar en la mateixa línia i anar fent dia a dia.

Ara, les festes de Nadal suposaran un merescut descans pel sènior femení del Platges de Mataró, que no tornarà al treballa fins el dia 2 de gener. I serà llavors, a la tornada, quan les unionistes hauran de decidir a què aspiren a la Copa Catalunya.