-
-

Victòria del CN Mataró El Tot davant la Latina

Les mataronines vencen 11-5 gràcies a un gran segon quart

El CN Mataró El Tot acaba l'any amb victòries. Les mataronines van refer-se de la golejada rebuda la setmana passada davant el CN Sabadell i dissabte passat, dia 22, van imposar-se a casa davant el CN La Latina. Helena Lloret, amb quatre gols, i Roser Sancho amb tres, van ser les màximes golejadores d'un conjunt que va vèncer 11-5 a un dels equips de la part baixa de la classificació. Amb aquesta victòria, l'equip de Vicenç Tarrés ocupa la sisena posició amb 18 punts i suma el seu segon triomf a casa.

El matx va començar molt igualat i amb ocasions pels dos equips. El primer parcial va acabar amb empat a zero al marcador. Tot i això, les noies de Tarrés van posar la directa en el segon cuart, en el qual van escapar-se amb un 4-0 al descans que posava coll amunt el partit per a les visitants, que lluiten per intentar abandonar la part baixa de la classificació. En la represa les mataronines van mantenir l'avantatge de quatre gols contrarestant els atacs de les visitants. Així, mai es va baixar d'una avantatge de tres per sobre, i a l'inici de l'últim període les locals marxaven amb un 8-3 al marcador que deixava el matx vist per sentència. A l'inici de l'últim quart es va aconseguir la màxima avantatge amb el 9-3, que augmentaria en l'últim tram amb l'11-5 definitiu.

Les jugadores d'El Tot visitaran el proper dia 4 la piscina del Sant Feliu. L'equip que guanyi en aquest enfrontament es farà amb la sisena plaça, actualment en mans de les mataronines, que tenen un punt més que el seu proper rival.