Una de freda i una de calenta del CN Mataró-Quadis a la Copa LEN

Els mataronins van guanyar 16-0 divendres, però aquest cap de setmana van perdre amb el Sacil-Nervi de Gènova

El CN Mataró-Quadis va començar amb molt bon peu la competició europea LEN. Després d'un gran triomf en la primera jornada, els mataronins van esborrar literalment del mapa al Team Belfast amb un resultat escandalós de 16-0 el passat divendres dia 20. Malgrat això, els mataronins no van poder seguir amb la ratxa de victòries aquest passat cap de setmana i van claudicar davant el Sacil-Nervi de Gènova, amfitrió de la LEN d'enguany, per un ajustat 6-5.

L'inici de partit va estar marcat per la duresa amb la que els italians van cobrir el potencial del boia Baloo, moltes vegades sobrepassant el reglament. Amb això, el primer quart acabaria amb un parcial 3-1 (gol d'Andrei Iosep) desfavorable als de Dorin Costras. En el segon quart, Pei Garcia donava ales al Quadis amb un impressionant xut que va enmudir la piscina italiana. Baloo, aprofitant la superioritat númerica dels mataronins, va empatar el matx. Jordi Fernàndez, des de la porteria, aturava tots els atacs locals, avisant que el Mataró-Quadis posaria molt difícil la victòria.

En el tercer quart va aparèixer la por a guanyar. Els dos equips van cometre diversos errors, entre d'altres coses, per les fortes defenses que van presentar. Fran Sànchez, en una contra excepcional, donava una petita avantatge als mataronins. Tot i això, a falta d'un minut pel final, el Nervi empatava de nou el partit. En l'últim quart, els italians van sortir a per totes. El seu boia va enviar una pilota al pal, i poc després, Andrei Iosep marcava amb un golàs el 4-5. A més, els genovesos s'anaven posant nerviosos ja que la pilota no entrava. Un penal fallat pels italians tocava anímicament a l'equip amfitrió, que malgrat tot, va empatar en una jugada de superioritat númerica. En els últims minuts els locals van avançar-se al marcador davant el deliri del públic. Víctor Flores va poder empatar, però la pilota va topar-se amb el pal, i Andrei Iosep, a les acaballes, no va poder realitzar bé un llançament per culpa de l'ofici dels italians.