Una altra remuntada del C.E. Mataró dóna la victòria davant el Rubí

Els de Serrano van aconseguir la victòria amb un gol de Kiku de penal en el temps de descompte

El C.E. Mataró va protagonitzar la segona remuntada en una setmana amb l'afegit que aquest cop els de Serrano es van endur els tres punts al vèncer ahir al Rubí per 1 a 2 amb gols de Molina i Kiku, de penal. El partit va començar bastant molt mogut i en els primers deu minuts Angel i Molina ja van tenir dues clares oportunitats per avançar-se. Tot i això, va ser el Rubí qui es va adelantar amb un gran gol de Jordi Rodríguez, la temporada passada a les files del Mataró, de falta directe. En la represa, els canvis ofensius van servir per donar més força al Mataró, que va aconseguir la igualada amb un gol amb el pit de Molina. Ja amb els 90 minuts complerts, una internada de Sauras va acabar en penal, que Kiku va transformar en el 1-2 definitiu.

L'equip, en zona de play-off
Els homes de Marc Serrano han pujat fins a la quarta posició que dona accés als play-off d'ascens després que el Barça C i el Girona perdessin el seu partit, respectivament. Només el Vilanova continua sumant els partits per victòries, i es situa líder de grup en solitari.