Un nou triomf a domicili

El CN Mataró El Tot venç al Cablescom-Saragossa per 7-9 en un gran partit de les de Vicen Tarrés

El CN Mataró El Tot va aconseguir dissabte passat, dia 10, una victòria molt important a la piscina del Cablescom-Saragossa. Les noies entrenades per Vicenç Tarrés van guanyar 7-9 davant un rival directe mostrant un gran superioritat que no va quedar reflexada en el marcador. Helena Lloret, amb tres gols, i Ciara Gibson amb quatre, van mostrar un gran encert de cara a porteria. Amb aquest triomf el CN Mataró El Tot es situa en una còmode setena posició amb nou punts.

El matx va començar amb un públic molt cridaner que posava pressió a les mataronines. Les noies d'El Tot van avançar-se primer al marcador. Després de l'empat de les aragoneses, les de Tarrés van escapar-se en el marcador amb l'1-3 que abans d'acabar el primer període s'hauria reduït a un gol d'avantatge. El segon quart de les mataronines va ser espectacular. Amb tres gols l'equip va marxar al descans amb un 2-6 contundent en una piscina complicada.

En la represa, l'equip va seguir amb el seu espectacle particular amb un gol més que deixava un 2-7 que sentenciava el partit. Les noies del Cablescom no van poder reaccionar més que amb dos gols per reduïr distàncies que van ser avortats amb la resposta de les noies de Tarrés, que van aconseguir empatar a tres el tercer període. En l'últim, amb una avantatge de quatre gols, el partit ja estava sentenciat. Les aragoneses van intentar-ho aconseguint dos gols més, però només van servir per maquillar el resultat.