Un partit del Joventut.

Un Joventut sense idees en atac perd a casa

El Sant Quirze s’emporta la victòria (18-23)

Tercera derrota del Joventut Handbol Mataró en les quatre jornades que es porten disputades de la Primera Estatal. Aquesta vegada, els mataronins van oferir un rendiment insuficient en atac. 18 gols és un registre pobre, sobretot a casa, per aspirar a guanyar un partit. El Sant Quirze es va emportar la victòria de la capital del Maresme.

Els vallesans van controlar tots els parcials del partit i, ja abans del descans, obrien una escletxa important en el marcador (6-13). El Joventut seria capaç de reaccionar durant els primers deu minuts de la segona meitat (11-14), però la manca de recursos ofensius passaria factura més endavant. Els locals només farien set gols més des d’aleshores fins la botzina final i el Sant Quirze va poder gestionar els últims minuts amb relativa tranquil·litat.

Jan Bonamusa va marcar quatre gols i Mario Martínez en va fer tres, però jugadors com Jaume Pujol o Daniel Aguilera, que habitualment són font d’inspiració en atac, van acabar el partit amb números massa pobres (tres gols entre tots dos). La baixa d’Oriol Vaqué, un dels principals golejadors de l’equip, va resultar decisiva. El Joventut intentarà refer-se de la derrota en el proper partit fora de casa, dissabte que ve a la pista de La Roca.