Un partit d'aquesta temporada.

Un golàs d'Aitor en el 95' dóna tres punts d'or al CE Mataró

El davanter anota de falta directa i els groc i negres s'acosten al líder.

El CE Mataró va aconseguir diumenge tres punts in-extremis i importantíssims per a les seves aspiracions. Els d'Alberto Encinas van tenir ocasions i van lluitar de valent davant el Sant Pol, però la pilota no va voler entrar... Fins al minut 95, quan Aitor Gonzàlez va sorprendre el porter visitant en un magistral xut de falta a l'escaire que va significar l'1-0. La victòria permet els mataronins col·locar-se a tres punts del líder amb un partit menys. Si guanyen el matx a Llefià es posaran colíders de la Segona Catalana.

El partit va estar marcat per una primera part en la que els groc i negres no van aconseguir aproximar-se amb perill a la porteria del Sant Pol tot i dominar la pilota. Aitor González va ser el jugador més actiu en els primers 45', a qui se li va sumar Mario i Bargalló, que a la represa es van topar amb el porter visitant quan ja es cantava gol. L'equip va arribar a tancar a la seva àrea als veïns maresmencs en diversos trams, però el 0-0 no es va moure. Bargalló va provar-ho a poc pel final però es va topar de nou amb el porter. I en el 95', quan semblava que l'empat ja no es mouria, Aitor Gonzàlez va anotar el gol del triomf. falta lateral a l'esquerra de la porteria visitant que enlloc de penjar-la la va picar directament a l'escaire. El porter ni la va veure.