G. Pérez

Un gol al minut 85 va deixar sense la victòria al CE Mataró

Els groc-i-negres es van avançar als dos minuts amb un penal transformat per Kiku, però el Sant Andreu va empatar a cinc minuts pel final

El Mataró no va poder trencar amb la condició d'invictes que el Sant Andreu manté al Narcís Sala aquesta temporada. Un gol de Santi Triguero al minut 85 va posar l'1 a 1 al marcador, que dominava el conjunt de Jaume Creixell desde els dos minuts de partit.

Ja en el primer minut, Molina va forçar un penal de Quim Boadas que Kiku Rimblas va convertir en el 0-1. Això va permetre els mataronins cedir la iniciativa la seu rival, que el següent quart d'hora va tenir clares ocasions per empatar, però va topar amb un Miguel Angel molt encertat. El domini local va seguir fins el descans, però amb menys presència a l'àrea groc-i-negra. De fet, al minut 45, va ser Molina qui va fer que l'ex porter mataroní Pelegero es lluís.

A la segona meitat, el Sant Andreu va sortir disposat a marcar l'empat, però la defensa mataronina sempre es va mantenir molt ordenada. Martínez Sáez, a més, va anular un gol d'Ortega que podria haver pujat al marcador als 64 minuts. No va ser fins el minut 85 quan Santi Triguero, aprofitant un rebuig de Miguel Angel, va fer el que seria el definitiu 1-1. Al final, Marc, per part del Mataró, i Marcos Novo, per part del Sant Andreu, van poder fer el gol de la victòria, tot i que el més just va ser l'empat.