Kiku, cara i creu: va donar el primer gol amb una gran assistència però va regalar el segon del Girona

Un error defensiu dóna els tres punts al Girona davant el CE Mataró

Els gironins no van demostrar en cap moment la gran diferència que hi ha en la classificació entre els dos equips

Perdre davant el Girona entrava dins les previsions, però no d'aquesta manera. El CE Mataró va acabar regalant els tres punts a un Girona que recupera el lideratge de la Tercera divisió. Un error de Kiku Rimblas en l'entrega de la pilota al porter Cañadas el va aprofitar el davanter Mou per robar-li la cartera i marcar el definitiu 1 a 2, un càstig excessiu, sobretot pel joc fet durant la primera part.

El CE Mataró va jugar sense complexos davant el líder, i durant els primers compassos del partit no es podia saber realment quin dels dos equips s'estava jugant la primera plaça. Tot i això, va ser el Girona qui en la seva primera arribada, marcava primer. Una gran jugada per la banda esquerra va acabar amb una passada enrere perquè Dani aconseguís batre al porter local Cañadas. El Mataró no es va arronsar, i Pacheco va tenir fins a tres ocasins per marcar, però els seus xuts van sortir desviats.

Delmàs també ho intentava, però després de fintar a tres rivals i entrar a l'àrea gironina, va fer un xut molt fluix i sense perill. Va tornar a ser Manolo, com la setmana passada, el que va empatar el matx. Una centrada milimètrica de Kiku la va rematar el veterà defensa a gol. La seva celebració li va costar la targeta groga per treure's la samarreta en un acte tant innecessari com absurd.

En la represa el Girona va dominar el partit. Cañadas va tenirun a intervenció providencial en un remat de Dani només començar la segona part. Deu minuts més tard, l'extrem gironí Felipe enviava la pilota al trevasser. El Mataró, per la seva banda, anava recuperant el terreny perdut, i tenia les seves ocasions. Un gran servei de Kiku al segon pal el rematava Lucas fregant la porteria. Llavors va arribar la jugada fatídica. Una passada llarga de Felipe que es dirigia a Kiku sense cap perill aparent acabaria amb el segon gol del Girona. El lateral mataroní va voler entregar la pilota a Cañadas amb el pit, però la seva entrega va defectuosa i un ràpid i astut Mou agafava la pilota a mig camí del defensa i del porter locals i marcava a plaer el definitiu 1 a 2.

El CE Mataró va poder empatar el matx en els últims minuts, amb una centrada de Delmàs que precisament Kiku va poder rematar a gol, però el seu xut dins l'àrea petita va sortir molt desviat. Al final, derrota dels mataronins, que volcats a l'atac van poder veure com el Girona va estar a punt d'ampliar la seva avantage si no fos per la bona actuació de Cañadas, que substituïa al sancionat Miguel Angel.