Un CN Mataró Quadis molt irregular cau amb el CN Barcelona

Els homes de Dorin Costras no poden amb un Barcelona superior

El CN Mataró Quadis va perdre a la Nova Escullera davant el potentíssim CN Barcelona. Les errades mataronines davant jugadors de la talla de l'Ivan Pérez, Kiko Perrone, o Guillermo Molina es van pagar molt cares. El resultat final de 13 a 7 va evidenciar la superioritat dels barcelonins.

El primer parcial de 5 a 2 va deixar l'equip mataroní molt tocat. Els jugadors van ser incapaços d'avortar cap jugada d'atac i no van poder crear jugades ofensives amb garanties. Impotents en defensa per a frenar l'allau del joc ofensiu la diferència a final del primer parcial era massa evident.

En el segon i tercer quart, el CN Mataró-Quadis va ajustar molt més la defensa i una bona prova en són els resultats de 2 a 2 i de 2 a 1. Les jugades es succeïen de fora ràpida i la bona coordinació entre els jugadors permetia fer jugades amb l'home boia mataroní que aconseguia exclusions aprofitades. El contraatac va funcionar també amb efectivitat.

Fruit de la millora ofensiva, en el darrer quart, el CN Mataró van tenir opcions de reduir el marcador al mínim (7-5 amb possessió) o d'evitar que la diferència fos més gran (8-5 amb possessió mataronina). Errades massa innocents, però, van fer revifar l'equip local que va desplegar tot el seu potencial ofensiu mitjançant contraatacs, llançaments exteriors, i aprofitant molt bé el joc del seu home boia, Ivan Pérez. La botzina final assenyalava una clara victòria dels locals per 13 a 7.