Un moment del partit d'ahir.

Un altre final d’infart condemna al C.E. Mataró davant el cuer

El F.C. Palamós remunta un 1-0 advers en el temps de descompte

Partit molt travat i avorrit el que es va viure ahir al Municipal de Mataró. Els homes de Manel Moya van perdonar davant un Palamós que es va endur un premi excessiu per la seva feina feta durant els 90 minuts de joc reglamentari. I es que va ser en el temps afegit de la segona part (4 minuts) quan els cuers van donar la volta al marcador i, establint l'1 a 2 definitiu, se'n van endur els 3 punts que els donen una mica d'esperances de cara a la salvació.

El partit va començar molt travat. Les faltes es succeïen ininterrompudament i l'àrbitre es va fer un fart de mostrar targetes. No va ser fins al minut 24 que Toni Lima, internacional andorrà, va provar un penal claríssim sobre Molina que l'àrbitre va assenyalar fóra de l'àrea. Després de la pressió dels jugadors locals, i en consultar la jugada amb el seu assistent, Aguilera Hernando va acabar xiulant l'esperat penal. Així doncs, Kiki Rimblas el va transformar establint l'1 a 0 en el marcador. Semblava que el partit ja estava acabat. I es que, el temps que restava de la primera part, els jugadors mataronins es van dedicar a perdre temps. La conseqüència d'aquesta actitud va ser que l'àrbitre mostrés una targeta groga a Molina i una altre a Miguel Ángel. Va se en l'últim minut de joc de la primera part quan Kiku en una sacada de còrner, va estar a punt de fer un gol olímpic, però Bayona, molt ben col·locat va enviar la pilota a còrner.

Després del descans l'actitud dels mataronins va ser la mateixa: intentar mantenir el marcador arriscant el mínim. Fins al minut 55 cap jugador havia portat perill a la porteria rival, i va ser Patri qui, amb un potent xut, va intentar posar a prova Miguel Ángel que va aturar l'intent de gol sense gaire problemes. Arribats a aquest punt i davant la desesperació del resultat, els de Palamós van començar a fer faltes desmesuradament. Fins al minut 65 el Mataró no va pressionar: Luismi va ser l'encarregat de fer el primer xut a la porteria visitant, tot i que Bayona, una vegada més va aturar sense problemes. Dos minuts més tard, Molina aprofitava un refús de la defensa del Palamós, entrava sol a l'àrea i deixava la pilota sortir per la línia de fons en no entendre's amb Luismi. A falta d'un minut pel final del matx, una centrada de Joselu buscant el cap de Dani Martín, acabava en còrner després de ser refusada per la defensa local. En fer el llançament des de la cantonada, aquest cop si, Dani Martín aconseguia rematar de cap i empatar el partit. I encara quedaven quatre minuts de descompte. La por s'apoderava dels jugadors locals que van començar a fer jugades massa precipitades que no portaven excessiu perill a la porteria visitant. Però va ser en l'últim minut quan en una jugada idèntica a la viscuda 4 minuts abans, Casa Gran signava l'1 a 2 definitiu en el marcador.