Omaru Toure va agafar 19 rebots. Foto J. Ventura

La UE Mataró-Homs recupera forces després del derbi

L’equip de Charly Giralt es desfà de l’Almozara (86-49)

La UE Mataró portava nou victòries seguides fins que la setmana passada va caure contra el Boet en un apassionant derbi mataroní. Va ser, tot just, la tercera derrota aquesta temporada de l’equip que entrena Charly Giralt. Però va ser un cop dur perquè l’Homs tenia la moral guanyada al seu rival ciutadà i una magnífica trajectòria aquest curs. Tot es va estroncar. La resposta, de totes maneres, ha sigut la indicada. L’Almozara ha pagat els plats trencats.

El resultat del partit, un +37, no admet discussió. La Unió és molt millor equip que el conjunt aragonès, i així va quedar acreditat en el partit que es va disputar aquest dissabte al Mora. D’entrada, i per enllestir el primer quart, un 23 a 13 que ja obria diferències importants. I aquestes van anar creixent a mesura que avançava el partit. El parcial del segon quart, 23-7, ja ho deixava tot vist per a sentència. El resultat del descans era aclaparador (46-20).

El tercer període va acabar de marcar les diferències (21-10) perquè en el quart, com acostuma a passar en aquests casos, l’equip que ho té fet redueix un parell de marxes (19-19). Al final, el contundent 86 a 49 serveix a la UE Mataró per tornar a la dinàmica positiva i defensar la segona posició amb un gran balanç de 16 victòries i només 3 derrotes. L’equip de Charly Giralt segueix a un partit del líder, el Vic.

Davant l’Almozara, Jordi Juanola va tornar a liderar l’anotació de l’Homs (24 punts amb un 11/17 en tirs de camp). El Mataró, que va ser molt superior en el rebot (50 a 36), va comptar en aquesta faceta amb un impressionant Omaru Toure (en va capturar 19). Hi va sumar 14 punts (7/7 en tirs de camp) per ser el jugador amb millor valoració del partit. El poder d’aquesta parella, ben acompanyada per un col·lectiu formidable, ha fet del conjunt mataroní un dels equips més forts de la categoria.