La Unió va lluitar per remuntar. Foto: Joan Ventura.

Marc Mayola

La UE Mataró-Germans Homs remunta davant el nou cuer

Els mataronins aixequen un partit que s’havia complicat (80-76)

Pavelló ple, presentació dels equips de l’entitat i partit a casa contra un dels conjunts de la zona baixa. Tot semblava preparat per a una gran festa. El Càmping Bianya Roser, però, no es va resignar a ser el convidat de pedra. L’equip visitant va sortir fort i, d’entrada, es va emportar el primer quart amb un parcial de 19 a 27. La Unió va ajustar la defensa a partir del segon període, però el partit arribava al tram decisiu amb el Bianya Roser per davant (49-58).

Jaume Solé, fins aleshores, havia intentat cinc triples i no n’havia anotat cap. En va clavar tres, de quatre intents, en aquests últims minuts. La seva reacció va ser la del conjunt mataroní, que també va cimentar la remuntada amb la formidable actuació de Touré (19 punts, 15 rebots i un fart de fer cistelles en segones opcions que anaven minant la moral del rival).

Ariño, que sempre gaudeix en situacions adverses i davant aficions calentes, es va afegir a la festa de la remuntada (17 punts). La Unió va firmar un parcial de 31 a 18 que culminava una tarda d’emocions fortes (80-76). Els mataronins són tercers amb un balanç de 8 victòries i 3 derrotes. El dia 14 visitaran la pista del Valls en el proper partit de lliga.