-
-

Triomf important d’El Tot Mataró JHM

Els mataronins s'imposen 30-28 al Palautordera

El Tot Mataró JHM va aconseguir dissabte passat, dia 16, el primer triomf en la fase pel títol. Els groc-i-negres rebien el Palautordera amb la necessitat de sumar una victòria obligada si es volien mantenir les esperances de lluitar per les dues places que donen accés a la fase d’ascens. El triomf, 30-28, serveix per col·locar-se empatat a punts amb el Bordils, que va vèncer al Gavà, un equip que de la mateixa manera que el Palautordera, queda gairebé despenjat de la lluita en tenir només un punt.

El partit va començar amb l’equip de Guiteras sortint a per totes des del primer minut. Sempre per davant en el marcador, els mataronins mantenien un ajustat frec a frec amb el Palautordera, equip que si perdia es quedava en les últimes posicions amb només un punt després de tres jornades. Als vint minuts del primer temps, la igualtat seguia reflexada en el lluminós, on els groc-i-negres només guanyaven d’un sol gol 10-9. A partir d’aquí, i fent valer l’estat de forma de cara a gol de Busquets i l’incombustible Sergi Rodríguez, amb vuit i nou gols respectivament en acabar l’encontre, els groc-i-negres van obrir una petita escletxa en el marcador amb dos gols per sobre, que acabarien convertint-se en la màxima avantatge de quatre en acabar el primer temps 16-12.

En la represa, els mataronins van mantenir la seva diferència, tot i que mica en mica el Palautordera aniria reduint diferències. Un parcial d’1-4 deixaria un empat a 20 en el lluminós que serviria per esperonar els mataronins. Els de Guiteras van tornar a prémer l’accelerador i es van col•locar ràpidament davant. Un parcial de 4-2 col•locava el 24-22 a la meitat de la segona part. Tres gols més obrien escletxa i deixaven un 27-22 que sentenciava l’encontre. Els visitants van retallar distàncies, però els mataronins van acabar vencent amb el 30-28 final que serveix per col•locar-se en segona posició amb cinc punts, igual que Sant Quirze i Bordils i a dos del Geieg, que no va passar de l'empat amb el Sant Quirze.