S.F.

Tornen a conquerir Madrid

Les noies del CN Mataró El Tot guanyen al CN La Latina el segon partit en tres jornades

El CN Mataró El Tot va tornar a vèncer a domicili en aquest inici de lliga. Les noies de Vicenç Tarrés ja van vèncer a la capital espanyola en la seva visita al Concepción, i després de perdre a casa davant l'intractable CN Sabadell, l'equip va dissabte passat, dia 20, conquerir per segona vegada Madrid amb un triomf per 6-10 davant el CN la Latina. L'equip va dominar de principi a fi el partit tant en el joc com en el marcador, i va sumar així el segon triomf de la temporada.

Les noies de Tarrés van començar creant una defensa molt asfixiant en tot moment. Els àrbitres, que van mostrar-se més benèvols amb l'equip local, no van impedir que un partit dominat per les mataronines s'escapés per decisions polèmiques en les exclusions. El primer quart va ser molt igualat en el marcador: va començar avançant-se l'equip visitant, mentre que les madrilenyes van capgirar el marcador amb el 2-1. Malgrat això, les de Tarrés van acabar amb un 2-3 favorable que feia justícia, després de patir exclusions arbitràries i una manera diferent de xiular pels dos equips.

L'equip va seguir fent el seu partit, i el segon quart va posar terra pel mig amb un 2-4 que deixava el 4-7 en el marcador en el descans. El resultat mostrava la superioritat de les visitants, que només patien, tot i mantenir el tipus en moltes ocasions, quan hi havia superioritat per part de la Latina. De fet, les madrilenyes no van ser capaces de fer ni un sol gol en igualtat de jugadors: Cinc en superioritat i un de penal.

Del 4-8 aconseguit en la represa es va passar al 6-8, que semblava donar ales a les madrilenyes. De nou, però, les noies del CN Mataró El Tot van sentenciar el matx amb dos gols més en l'últim quart que deixaria el 6-10 definitiu en el lluminós. L'equip va mostrar-se més fort (només un gol dels deu aconseguits va ser jugant amb superioritat) i amb una Ciara Gibson molt encertada de cara a porteria amb tres gols. Roser Sancho, amb dos, i Carolina Plaza, Marta Bach, Leire Sarasola, Helena Lloret i Gala Torner, amb dos, van ser les altres golejadores de l'equip.