Teti Fuster es recupera en el moment oportú

El Tot Mataró JHM segueix sumant victòries de cara a la següent fase

Teti Fuster, el fitxatge estrella d'El Tot Mataró JHM per aquesta temporada, s'ha recuperat en el moment oportú de la seva llarga lesió a l'esquena que l'ha tingut apartat de la competició des de la primera jornada de lliga. Dissabte passat, dia 12, l'exjugador de l'Arrate saltava de nou a la pista per començar a agafar ritme de partit i minuts de cara a una segona fase en la que la seva aportació pot ser decisiva. Els seus números: tres gols dels 34 que el Joventut va infligir a un jove Granollers C que només va donar la cara poc menys de mitja part. En l'altre grup, el Geieg segueix al mateix ritme que els groc-i-negres: 25 punts i cap derrotes a falta d'una jornada pel finall.

El partit va ser molt igualat en els primers compassos de partit. El Granollers va complicar l'encontre en un primer moment, col·locant-se 2-3 al marcador. Aquest fet seria esporàdic, ja que ràpidament els de Josep Maria Guiteras van agafar la davantera en l'electrònic i van mantenir a remolc a l'equip visitant. Sempre amb un mínim de dos gols d'avantatge, només petites llacunes defensives dels groc-i-negres permetien al Granollers mantenir-se viu dins el matx. Tot i això, la superioritat mataronina va servir per aconseguir una màxima avantatge de quatre gols i acabar la primera part amb el 18-15.

En la represa, El Tot va obrir escletxa amb els gols de Teti, que tornava després d'una llarga lesió, i de Rivera, jugador del segon equip que va estar a l'altura amb tres gols. Un parcial de 5-0 va ser letal pels visitants, que ja van baixar definitivament els braços. Els mataronins van continuar jugant a plaer fins que primer van arribar a col·locar-se nou gols per sobre (29-20) i que més tard l'avantatge aniria augmentant fins al 34-23 final, en part gràcies a les bones intervencions d'Alberto Ruiz en el segon temps, que van permetre que el Granollers només aconseguís vuit gols en tota la segona part. Els mataronins encara han de jugar un últim partit de la primera volta davant el Sant Quirze, segon classificat a cinc punts de l'equip de Guiteras.