Mataronesa en una imatge d'arxiu de la temporada passada.

Tercera Catalana: els Molinos es col·loquen líders i la Llàntia segueix de gràcia

Els blanc i blaus li claven 9 gouls al Pineda de Mar. Derrotes de Mataronesa i Pla d'en Boet.

La Tercera Catalana en el grup del Maresme té un nou lider: els Molinos. Els blanc i blaus van golejar en la segona jornada de lliga davant el Pineda de Mar i això els permet estar per sobre de tothom al grup 4 de la categoria. Qui segueix en estat de gràcia en aquest inici de lliga és la Llàntia, que va guanyar al camp del Turó Peira. Pitjor ho porta la Mataronesa, que tot i baixar de Segona Catalana va encadenar la segona derrota seguida de la temporada. El Pla d'en Boet, líder per gol-avarage la primera jornada, va perdre davant el Districte 030.

Molinos 9-0 Pineda. Gran partit dels blanc i blaus a casa on va brillar amb llum pròpia un jugador clau en la primera jornada, Dahbi. Autor de quatre gols i ben acompanyat per Xavi amb un hat trick, als que es va sumar Navarro i Óscar amb un gol cadascú. Líders per gol-avarage.

Vilassar de Dalt 0-1 Llàntia. Partit molt seriós de la Llàntia a un camp dels equips més forts de la categoria i que es va decidir amb un solitari gol d'Ángel Vega a deu minuts per acabar. Dues victòries en dues jornades.

Districte 030 3-1 Pla d'en Boet. Després d'un gran inici de temporada (6-1 en la primera jornada) els grocs van ensopegar al Narcís Sala de Barcelona en un matx dominat pels locals (1-0 a la primera part) on els mataronins van empatar al poc de la represa. A un quart d'hora per acabar, de penal, el Districte 030 va posar-se per davant i tres minuts després va sentenciar amb el 3-1.

Premià de Dalt 1-0 Mataronesa. La Mataronesa va encaixar la segona derrota consecutiva de la temporada en només dos partits. Els roig i negres van tenir ocasions sobretot a la segona part, però la manca de punteria els va penalitzar quan a set minuts pel final, un xut al travesser acabava amb un rebot que servia al davanter local per fer el 1-0 definitiu.