Ivan San Antonio

Situació d’alarma al C.E. Mataró

La plantilla, que no ha cobrat les últimes tres mensualitats, amenaça en empendre accions per poder

El Mataró està immers en una crisis econòmica difícil de superar. La plantilla no ha cobrat els mesos de febrer, març i abril i ha denunciat públicament la situació. Els jugadors han manifestat que volen solucions perquè estan tips d'esperar. La mala temporada esportiva i el descens confirmat a Tercera ha estat la gota que ha fet vessar el got.

La junta directiva ha assenyalat a l'empresa Duol com a responsable de la situació a través d'un comunicat. “Com a conseqüència de la participació de l'empresa Duol S. L. en l'accionariat del CE Mataró SAD, Duol té assumits uns compromisos tant de gestió esportiva com d'aportacions financeres, que en no haver-se complert en la seva totalitat, ha provocat falta de liquidesa que ha repercutit en els endarreriments en les remuneracions tant dels jugadors com dels tècnics i auxilars”.

El comunicat afegeix “Per part de la citada empresa se'ns ha comunicat que en les pròximes dates quedarà regularitzada la situació, per la qual cosa confiem que abans del 30 de juny del 2004 tots els jugadors i tècnics estaran al corrent dels seus emoluments”.

El president de l'entitat, Francisco José Gonzalo, ha comentat que la situació es difícil però que pot tenir sortida. “Esperem que hi hagi solució”, ha comentat. Malgrat tot, l'entitat no ha descartat empendre accions legals contra l'empresa Duol.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive