-
-

Sisena victòria consecutiva

El Tot Mataró JHM derrota el Gavà i segueix intractable en lliga

El Tot Mataró JHM segueix en ratxa en la Lliga Catalana. L'equip entrenat per Josep Maria Guiteras va vèncer dissabte passat, dia 10, al Gavà per un clar 31-25. Els mataronins van jugar un partit excel·lent a tots nivells davant el tercer classificat, i segueixen líders del grup sense haver perdut cap partit en vuit jornades. El setè triomf de la temporada va arribar en una nova exhibició al Teresa Maria Roca dels groc-i-negres, que a la mitja part ja guanyaven de set gols i que van tenir en Sergi Rodríguez, amb tretze gols en quinze tirs, l'home més en forma del partit, i perquè no, de la temporada.

Els mataronins van començar molt forts en atac i contundents amb la defensa 5:1 que van utilitzar. Així, després d'un primer parcial de 2-2 en el marcador, en el minut deu l'equip ja havia aconseguit marxar tres gols per sobre amb el 7-4. Dos minuts més tard, l'equip mataroní feia dos gols més i s'escapava en el lluminós davant un rival que ja va posar les coses complicades als de Guiteras en el primer partit de lliga. El Gavà va reduir distàncies amb un parcial d'u a quatre, però en col·locar-se a tres gols els del Tot es van posar les piles. Deu gols dels groc-i-negres per quatre dels visitants van deixar un contundent 20-13 al final del primer temps que parlava per si sol. A l'encert de Rodríguez se li van afegir els gols dels companys, que van repartir-se els 18 gols restants amb un Capdevila (4), Raga i Castelló (tres cadascun) molt encertats.

En la represa l'equip va mantenir la distància en el lluminós, fet que va propiciar que el partit no es compliqués en cap fase del joc. Els parcials sempre es van moure amb quatre, cinc o sis gols per sobre d'El Tot Mataró, i el Gavà no va ser capaç ni d'aprofitar la superioritat en la pista en moments puntuals en els que els de Guiteras van arribar a estar amb només quatre jugadors. A deu minuts pel final, una petita remuntada dels visitants va servir per col·locar un 27-23 llunyà però no impossible. Tot i això, els locals van estar a l'alçada, igual que en tot el partit, i van prémer l'accelerador fins tenir un avantatge de 31-23 que va maquillar-se amb els dos gols finals del Gavà, que en cap moment va poder donar setge a un Tot Mataró molt superior.

La propera setmana els mataronins visitaran el Terrassa, l'únic rival al que no han pogut guanyar en lliga. El precedent, de la primera volta, va ser d'empat a 27 en el partit disputat al Teresa Maria Roca.