Salva Fernàndez

'Sis derrotes consecutives no, oi?'

L'optimisme dels seguidors del CE Mataró davant una improbable sisena derrota es va convertir en incredulitat amb la remuntada del Peralada

"Avui guanyarem", deia un soci abans de començar el partit. Doncs no. Avui [per ahir] tampoc. El Mataró va tornar a perdre, i ja van sis de sis des que Gonzalvo és a la banqueta. Els pocs seguidors que segueixen anant al camp marxaven amb crits de dimisió cap el president Gonzalvo. I és que, Minuts abans, el Peralada havia remuntat un 2 a 1, fent justícia al que s'havia vist sobre el terreny de joc, i deixant el Mataró quinzè, encara més lluny dels primers llocs.

El partit va començar molt bé pels interessos del CE Mataró. Durant els primers 25 minuts els locals van ser els clars dominadors del matx, amb remats de Molina, Lucas, i un lliure directe de Kiku al trevasser inclòs. Va ser el fins ahir desaperagut Àngel qui va obrir la llauna al minut 25 després que Molina lluités una pilota davant el porter. No s'havia arribat ni a la mitja hora i semblava que el Mataró tenia clar el que volia. Res més lluny de la realitat. A partir del gol, el gran protagonista del partit va ser Cañadas, el porter mataroní. Un 1 contra 1 davant el davanter centre, dos xuts creuats del "8" visitant i una falta escorada al córner que es colava dins la porteria, van ser les intervencions de mèrit que el porter local va haver de fer per frenar les arribades del Peralada. El Mataró havia desaparegut del partit després del gol.

En la represa, els visitants van continuar tenint les millors oportunitats. Al 54, El Peralada empatava el partit després d'un aldarull dins l'àrea. Amb l'empat, semblava que el Mataró es tornava a estirar. Una excel.lent jugada de Delmàs per la banda va acabar amb una passada massa fluixa. Acte seguit, Àngel tornava a marcar, aquest cop de cap, a passada de Charly. Era el minut 70 i semblava que el partit es podia tirar endavant. Però el Peralada va tornar a apretar, i deu minuts més tard, després de dues noves intervencions de Cañadas, en una sacada de córner empataven de nou el partit. El Peralada, lluny de conformar-se amb l'empat, anava a pels tres punts davant un equip totalment fos. Un altre 1 contra 1 de Cañadas evitava el tercer gol visitant. Però a quatre minuts del final, un rebuig amb els punys del porter local a la línia de tres quarts de camp la recollia Toti, que sense pensar-ho va picar la pilota per sobre per establir el definitiu 2 a 3.

La derrota deixa als mataronins quinzens a 10 punts ja del quart classificat. Equips com el Rubí o el Santboià ja han passat al CE Mataró, que suma vuit derrotes en catorze partits.