Setmana rodona pel C.E. Mataró

Els groc-i-negres guanyen per 1 a 0 al Prat, sumen la seva tercera victòria consecutiva i es situen a dos punts del líder

El Mataró va sumar ahir la seva tercera victòria consecutiva al vèncer per 1 a 0 davant el Prat en la vuitena jornada de Lliga de tercera divisió , i es situa cinquè, a dos punts del líder, el Vilanova, únic equip imbatut. Els homes de Marc Serrano van jugar un pèl nerviosos després d'avançar-se en el marcador amb un gran gol, obra de Delmàs, tot i que el Prat no va portar gaire perill a la porteria de Cañadas.

El Partit no va començar gens bé pels mataronins, i és que al minut 4 un canvi de joc de Carlitos va permetre a l'extrem visitant, Ivi, engaltar un fort xut que Cañadas va treure amb una gran aturada. Semblava que el Mataró no ho tindria fàcil davant un Prat que venia amb baixes importants, però el xut del "7" visitant només va ser un petit sobresalt. El Mataró es va fer amo i senyor del partit, i als 25 minuts, una gran jugada de Charly, que va deixar sentat al lateral visitant, va acabar amb una passada al punt de penal que Lucas no va poder culminar al trobar-se el seu xut amb la cama d'un defensor. Dos minuts després, una falta sacada per Delmàs la va pentinar Lucas ajustant la pilota al pal, però el porter visitant Víctor va treure una mà excel.lent per enviar la pilota a córner. El gol de Delmàs al 35 va fer justícia. El "10" mataroní va agafar la pilota al centre del camp, la va conduïr fins la línia de tres quarts, i des d'allà va assistir a Àngel amb una passada per alt que aquest va deixar de cara al mateix Delmàs, qui amb un gran xut des de la frontal va batre per alt al porter. Amb aquest gol es va arribar al descans.

En la represa, els visitants van tenir la seva oportunitat per posar-se al partit, però el potent remat de Benja el va aturar Cañadas en dos temps, enviant la pilota a córner. El Prat va desaparèixer del partit, i només en alguna jugada de contraatac van poder portar cert perill, tot i que no van xutar més a la porteria groc-i-negre. El Mataró, nerviós per si una jugada aïllada els hi tirava el partit a terra, va poder marcar en un lliure directe de Kiku que el porter va aturar amb els genolls i amb un xut d'Àngel que se'n va anar alt, però al final el resultat no es va moure. Amb aquesta victòria, el Mataró ha sumat nou punts en una setmana que donen tranquilitat a l'equip després de les dues derrotes que van encaixar amb el Vilanova i el Manresa.

Marc Serrano: "el més important és guanyar"
L'entrenador del Mataró, Marc Serrano, va ressaltar al final del partit que "el més important és guanyar i seguir sumant punts", tot i que espera que l'equip millori "en el joc vistós, ja que a tots ens agrada guanyar i jugar bé". Serrano va ressaltar que l'equip "juga més nerviós a casa que als partits de fora" i creu que "aquesta por a perdre el treball fet quan vas guanyant per un gol s'ha d'anar perdent".