Seguir guanyant a casa és l'objectiu de la UEM davant el Finques Olesa

Els unionistes, després de perdre a la pista del Muro, volen seguir forts al Josep Mora, on no perden desde la tercera jornada

Després de dues derrotes consecutives fora de casa, els de Josep Maria Margall volen seguir demostrant el seu potencial com a locals. La Unió Esportiva Mataró no perd al Josep Mora desde la tercera jornada, quan va caure davant el Grupotel.com Muro per 72-77. De fet, els unionistes només han perdut dos partits a casa en tota la lliga, la primera i tercera jornada.

El Finques Olesa és el rival, diumenge a un quart de set de la tarda, dels mataronins, que volen continuar a la zona alta de la classificació i, per a fer-ho, necessiten superar el seu rival. Margall espera que la derrota a la pita del Muro no afecti el seu equip, que, a casa, ha guanyat equips com el Navàs o el Mollerussa.