Salva Fernàndez

Segona derrota consecutiva del C.E. Mataró

La visita a Manresa acaba amb un 2 a 0 i una imatge pobre davant un equip que va jugar tota la segona part amb 10 jugadors.

Si primer va ser el líder, el Vilanova, qui va treure els colors al Mataró amb la contundent derrota a casa per 1 a 4, ahir va ser el segon classificat, el Manresa, qui va derrotar a l'equip groc-i-negre, aquest cop per 2 a 0. Un Mataró sense ànima que tot i estar perdent no va dur cap tipus de perill a la porteria manresenca durant tota la segona part, i que deixa l'equip a 3 punts de l'últim lloc que dóna accés al play-off, ocupat pel Girona.

La primera part va ser de domini local, i al minut 10 ja s'havien avançat al marcador amb un gol de Riki. El Mataró no va dónar símptomes de perill, i la cosa es va complicar amb la lesió de Miguel Ángel a la mitja hora de joc en intentar treure una pilota. Els groc-i-negres van continuar espessos i va ser en els últims minuts de la primera part, amb expulsió d'un jugador local inclosa, que es va arribar amb més o menys claretat a la porteria de Reyes, però Molina no va estar encertat. Al poc temps de començar la segona part, al minut 63, una gran passada de Sucias permetia al jugador del Manresa Ricky marcar per dalt el segon gol que deixava el partit completament sentenciat. Després del gol no es va veure cap intenció per part dels mataronins per intentar remuntar un partit que s'havia posat molt difícil. Durant l'últim quart d'hora, i tot i que el resultat era molt negatiu pels interessos mataronins, va ser l'equip de la capital del Bages qui va aportar jugades d'atac, un remat de cap des del punt de penal que va ser aturat de manera espectacular per Cañadas i el posterior intent de gol olímpic també refusat pel porter mataroní van ser les últimes oportunitats dels locals que ja havien fet la feina molts minuts abans. Per la seva banda, el Mataró només va portar perill al minut 93 amb un xut des del mig del camp de Delmàs que es va topar amb el trevasser. Dos a zero i derrota clara en un partit que el Mataró mai va confiar en tirar endavant.

Pel que fa a altres resultats, el Vilanova va fer el ple al quinze al guanyar el seu cinquè partit consecutiu, pel que continua líder amb dos punts d'avantatge sobre el Manresa, segon. D'altra banda, el Raptienca va guanyar per un a zero al Barça C i es manté en la tercera posició, mentre que el Girona va golejar a domicili al Granollers per cinc gols a zero i tanca el grup que ocupa les places de play-offs amb 10 punts.