Santi Pellejero s'imposa a la cinquena triatló Ciutat de Mataró

El triatleta del CN Mataró va fer un temps de 55:20, nou segons menys que el segon classificat, Josep Manel Juáres, del Reus Ploms

La cinquena edició de la Triatló Ciutat de Mataró va tenir un clar color mataroní. Els triatletes del Centre Natació Mataró van demostrar el seu gran nivell i van ser els dominadors de la prova. El guanyador masculí va ser Santi Pellejero, que va completar els tres recorreguts en un temps de 55:20. El segon classificat va ser Josep Manel Juárez, del Reus Ploms, amb un temps nou segons més llarg que el triatleta del CNM. En tercera posició va travessar la línia d'arribada Francesc Juárez, també del Reus i germà de Josep Manel, va aturar el crono en 55:38.

Pel que fa a la categoria femenina, la triatleta del CNM Mònia Pellejero es va haver de conformar amb la segona pla ça. Pellejero va arribar a 18 segons de Núria Pedrisa, del CN Mijas, vencedora de la prova amb un temps d'1h:03:59. Carme Tort va ser tercer (1h:04:42).

Va ser per equips on el Centre Natació Mataró va ser gran triomfador. Els mataronins van guanyar en categoria masculina i femenina, demostrant el gran nivell dels triatletes mataronins i el gran treball que es realitzar al centre. La triatló, de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de cursa a peu va ser puntuable pel Circuit Català de Triatló.